Hava Durumu

Ali Koç, Alassane Ndao transferi için nabız yokladı!

Fenerbahçe sezon sonu transferde rotasını Karagümrük'e çevirebilir. Sarı lacivertliler, İstanbul ekibinin başarılı kanat oyuncusu Alassane Ndao için temasa geçerken; sözleşmesi mayıs ayında bitecek Fatih Kuruçuk için de hamle yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2021 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2021 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Koç, Alassane Ndao transferi için nabız yokladı!

Bu sezon transfer rekoru kıran Fenerbahçe'de yeni sezon yapılanması da şimdiden başlamış durumda. Sarı-lacivertliler, Fatih Karagümrük'ten 24 yaşındaki Senegalli kanat oyuncusu Alassane Ndao için nabız yokladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, bu hafta oynanan Karagümrük maçında kırmızı siyahlı ekibin yöneticileriyle görüştü. Kemal Ademi'nin ara transfer döneminde kiralanması sürecinde de diyalog kuran iki kulüp bu kez Alassane Ndao için bir görüşme yaptı.

24 yaşındaki kanat oyuncusu bu sezon Karagümrük formasıyla 25 maçta, 7 gol ve 5 asist katkısı yaptı.

FATİH KURUÇUK SEZON SONUNA KALDI

Fenerbahçe, Karagümrük'le sezon sonu sözleşmesi bitecek Fatih Kuruçuk'un devre arası transferi için de girişimde bulunmuş fakat kırmızı beyazlılar, mevcut kadroya ekstra bir savunma oyuncusu katamayınca bu transfer iptal olmuştu.

Sarı lacivertliler, bu oyuncuyu bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Fatih Kuruçuk, Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.