Hava Durumu

Ali Koç'tan flaş karar!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç düzenleyeceği programını, Suriye İdlib'te yaşanan terör saldırısından dolayı iptal ettiğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2020 17:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2020 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ali Koç'tan flaş karar!

Süper Lig'in 21. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmeler yapmak üzere FBTV'de açıklamalarda bulunacaktı. Fakat Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hain saldırısı sonucu 5 kahraman askerimizin şehit düşmesi nedeniyle program iptal edildi.

ALİ KOÇ: "ŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İdlib'de şehit düşen askerlerimiz nedeniyle bugün yapmayı planladığı programı iptal ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Bugün hafta sonunda oynanan maçtaki hakem kararları ve TFF ile ilgili düşüncelerimizi paylaşacaktık. Camiamızı devletimizle karşı karşıya getirmeye çalışan algı oyunlarını, bunları kimlerin yaptığını anlatacaktık. Taraftarlarımıza da çağrıda bulunacaktık. Ancak İdlib'de 5 kahraman askerimizi şehit verdik. Bu haberi aldıktan sonra programı yapmama kararı aldık. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz. Önümüzeki günlerde yaşanan süreçle ilgili açıklamalarda bulunacağız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.