Hava Durumu

Altınordu bir gencini daha yurt dışına gönderiyor!

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen genç sol bek Yusuf Acer'e, Polonya ekibi Legia Varşova talip oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.12.2018 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.12.2018 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Altınordu bir gencini daha yurt dışına gönderiyor!

Legia Varşova'nın, Altınordu'da forma giyen genç sol bek Yusuf Acer'e talip olduğu öğrenildi. Polonya Ekstraklasa'da şampiyonluk mücadelesi veren Legia Varşova'nın Sportif Direktörü Radoslaw Kucharski'nin genç futbolcunun transferini bitirmek için çaba gösterdiği belirtildi. Başkan Seyit Mehmet Özkan'ın dirsek temasında bulunan Polonya ekibinden resmi teklif istediği, ancak Legia Varşova'nın yılbaşından sonra 21 yaşındaki futbolcu için teklifini sunacağı kaydedildi.

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ VE CENGİZ ÜNDER'DEN SONRA

Altyapısından yetişen Çağlar Söyüncü ve Cengiz Ünder gibi yıldız futbolcuların Avrupa'da boy göstermesiyle gururlanan İzmir temsilcisi, Süper Lig ekiplerinin de radarında olan Yusuf'u da yurt dışına göndermeye sıcak bakıyor. Kırmızı-lacivertli formayla 4 sezondur 1. Lig'de boy gösteren genç savunma oyuncusu toplam 96 müsabakada görev aldı. Son olarak Ümit Milli Takım'da oynayan Yusuf Acer, ay-yıldızlı formayı alt yaş gruplarında 7 kez terletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.