Hava Durumu

Ameliyatı Galatasaray'ın doktoru yapacak!

Altay maçında sakatlanan İsmail Çokçalış'ın ameliyat süreci belli oldu. Genç futbolcu Bursaspor sağlık kurulunun kendisine sunduğu ameliyat önerilerini kabul etmedi. İsmail, Bursaspor'a, ameliyatını adının anıldığı Galatasaray kulüp doktoru Yener İnce tarafından İstanbul'da yapılacağını bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2021 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2021 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ameliyatı Galatasaray'ın doktoru yapacak!

ÖZEL HABER/ SÜHA GÜRSOY

TÜM MASRAFLARI ÜSTLENDİ

Bursasporlu İsmail Çokçalış'ın Altay maçında geçirdiği sakatlığın üzerinden 9 gün geride kaldı. Çekilen MR ve Bursaspor Kulübü Sağlık Kurulu Başkanı Dr. Müjdat Enginsu'nun yaptığı kontroller neticesinde genç futbolcunun sağ diz ön çapraz bağlarında kopma meydana geldiği tespit edildi. Bursaspor Kulübü A Milli Takım geniş oyuncu havuzunda yer alan ve Ümit Milli Takım forması da giyen oyuncunun durumu hakkında bilgilendirme yapmazken, 6 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenilen İsmail Çokçalış'ın sakatlığıyla ilgili tüm sorumluluğu başkan Erkan Kamat'ın üzerine aldığı kaydedildi. Buna göre İsmail Çokçalış'ın tüm ameliyat masrafları ve sonrasındaki rehabilitasyon süreci Bursaspor Kulübü tarafından karşılanacak.

ERKAN KAMAT KABUL ETTİ
Ancak genç kramponun Bursaspor'un kendisine önerdiği tüm ameliyat önerilerini geri çevirdiği ve ameliyatını Bursa'da olmayı kabul etmeyerek rotasını İstanbul'a çevirdiği ortaya çıktı. İsmail Çokçalış'ın Bursaspor Yönetimi'ne 10 gün sonra ameliyat olacağını ve operasyonu da Galatasaray Kulübü doktoru Yener İnce'nin yapacağını söylediği bildirildi. Genç futbolcunun fizik tedavisinin de yine Yener İnce'nin yönlendirdiği bir fizyoterapist tarafından İstanbul'da yapılacağı kaydedildi. Bursaspor Başkanı Erkan Kamat'ın milli kramponun Galatasaray kulüp doktoru tarafından ameliyat edilmesine onay verdiği bildirildi. Bilindiği gibi sözleşmesi 2022'de bitecek İsmail Çokçalış'ın adı uzun süredir Galatasaray'la anılıyordu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.