Hava Durumu

Ankara Mamak'ta icradan satılık 74 m² dükkan!

Ankara Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Müdürlüğü tarafından verilen ilana göre; Mamak'ta bulunan 74 m2 dükkan açık artırma suretiyle satılacak.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2021 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2021 09:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ankara Mamak'ta icradan satılık 74 m² dükkan!

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.govt.tr'de yer alan bilgilere göre; Ankara İl, Mamak İlçe, 36703 Ada, 6 Parsel, DURALİ ALIÇ Mahalle/Köy, 2. BODRUM KAT 22 B.B. nolu pide kebap salonu. Ana bina 2 bodrum + zemin + 3 normal kat olmak üzere toplam 6 katlıdır. Dış cephesi mantolama üzeri akrilik boyalı, kısmen seramik süslemelidir. Binada asansör, elektrik, su ve doğalgaz vardır. 22 Nolu bağımsız bölüm 941. Sokağa cephelidir. Giriş kapısı ve camekanı alüminyum doğramadır. Dükkan projesinde ana hacim ve 2 wc bölmesinden oluşmaktadır. Mahallinde 2 wc bölmesinin yapılmadığı, arka duvar açılarak ortak kullanıma ait (projesinde 21,0 m2) deponun dükkan hacmine eklendiği, bu kısımda bir tane wc bölmesi yapıldığı ve bodrum kata iniş için tabliyenin proje harici açıldığı görülmüştür. Dükkan zemini şap beton kaplı duvarları ve tavanı plastik boyalıdır. Kombi ve petekler takılı değildir. Boştur. Pide ve Kebap salonu olarak kullanabilmek için amacına uygun imalat ve tadilat yapılması gerekmektedir. Net alanı (katılan kısım hariç)74.0 m2 olarak hesaplanmıştır.

İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortamda teklif verilebilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.