Hava Durumu

Antalya'da tanıdık yüzler

Etimesgut Belediyespor'u çalıştıran Tunahan Akdoğan ve Ümit Şengül'den Bursa Hakimiyet'e özel açıklamalar. Şengül, "Takımda altyapıdan çok fazla oyuncu var. Bursaspor'un kurtuluşu altyapıdadır. Herkes bu çocuklara güvensin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2020 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2020 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Antalya'da tanıdık yüzler

HABER I TOLGA ÖZTAŞ

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta 17 maç sonunda 18 puanla play-off barajının 12 puan gerisinde yer alan Etimesgut Belediyespor, Bursaspor gibi devre arası kamp çalışmalarını Antalya Side'de gerçekleştiriyor. Ankara ekibini Bursa'nın yakından tanıdığı 2 isim, Tunahan Akdoğan ve Ümit Şengül çalıştırıyor. Daha önce Bursaspor'un altyapısında çeşitli görevlerde yer alan ve kısa bir dönem A takımı da çalıştıran Tunahan Akdoğan ile geçtiğimiz sezon Bursaspor'un altyapı koordinatörü olan Ümit Şengül ile Side'de oldukça keyifli bir röportaj gerçekleştirdik. İlk olarak ligde işlerinin oldukça zor olduğunu söyleyen Akdoğan, "Zor bir zamanda takımın başına geldik. Ümit hocam ile sıkı çalışarak sezon sonunda takımı play-off potasına sokmak istiyoruz" diye konuştu.

ALİ AKMAN ÇOK BAŞKA

Geçtiğimiz sezon Bursaspor'un altyapı koordinatörü olarak Vakıfköy'de görev alan Ümit Şengül ise Yeşil Beyazlı takım ile Antalya kampına gelen gençleri değerlendirdi. Şengül, "Öncelikle Ali Akman'dan başlayalım. Geçen sezon da kamplara gitmiş, hatta zaman zaman A takımda idmanlara çıkmıştı. Bu sezon şans bulmaya başladı. Oynadıkça hem kendisini geliştirecek, hem de Bursaspor'a ciddi katkılar sağlayacak. Ertuğrul Kurtuluş, Batuhan Toygar, İbrahim Turan, Ozan İsmail Koç, Tayfun Bebek, Batuhan Kör bizim zamanımızda da dikkat çeken isimlerdi. Ertuğrul ve Ozan İsmail şu an biraz daha dikkat çekebilir. Ancak Bursaspor'un kurtuluşu altyapıdadır. Herkes bu çocuklara güvensin" dedi.

Etimesgut Belediyespor'un Bursaspor ile aynı antrenman sahalarında çalışması sebebiyle çoğu zaman 2 takım denk geliyor. Geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda da böyle bir rastlantı gerçekleşirken, Kubilay Kanatsızkuş ile İsmail Çokçalış, Tunahan Akdoğan ile hasret giderdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.