Hava Durumu

Antalyaspor'da yeni test sonuçları açıklandı!

Süper Lig'de yarın oynanacak Beşiktaş maçı öncesinde yapılan koronavirüs testinde çok sayıda oyuncusunun pozitif çıkmıştı. Akdeniz ekibi, bu nedenle İstanbul'a gidememişti. Yapılan yeni testlerin sonucunda yalnızca 1 kulüp personeli, 1 futbolcunun korona virüs testi pozitif çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2020 23:31
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2020 23:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Antalyaspor'da yeni test sonuçları açıklandı!

İşte Antalyaspor'un açıklaması;

Fraport TAV Antalyasporumuzun yarın Beşiktaş ile oynayacağı karşılaşma öncesi dün ve bu sabah özel bir laboratuvara yaptırılan Covid-19 testlerinde bazı tutarsız sonuçlar alınmıştır. Bilahare Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Protokolü gereği Antalya İl Sağlık Müdürlüğü'ne yaptırılan resmi test sonucuna göre 1 futbolcumuz ve 1 personelimizde Covid-19 bulgusuna rastlanmıştır. Gerekli izolasyon sağlanmış, önlemler alınmıştır. Takımımız Beşiktaş maçı için planlandığı şekilde özel bir uçakla İstanbul'a hareket edecektir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

MURAT SÜĞLÜN: 'KİTLERDE SORUN VARMIŞ'

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, konu hakkında Spor Arena'ya açıklamalarda bulundu. Süğlün, "Biz en baştan beri böyle bir sonuç olduğuna inanmamıştık bu kadar yüksek çıkması mümkün değildi. Bir hata olduğunu düşündük ve kitlerde sorun varmış, gerekli açıklamaları yaptık yarın daha detaylı bir açıklama yapacağız. Artık Beşiktaş maçını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.