Hava Durumu

Apple Card kullanıcılarını mağdur etti

Apple'ın kendi kredi kartı sistemi olan Apple Card ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Her geçe gün artan Apple Card kullanıcıları kısa bir süre önce yaşanan sorun ile gündeme geldi. Bu sorun sonrasında da Apple tarafından resmi açıklama yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2020 09:47
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2020 09:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Apple Card kullanıcılarını mağdur etti

Apple Card kullanıcıları faturaları ödeyemedi

Yapılan son açıklamalara göre bir süre boyunca Apple Card'ın fatura ödemesi yapılamadı. Bununla birlikte kart kapatma, kart açma ve yeni kart alma işlemleri de gerçekleştirilemedi. Ek olarak yeni kart taleplerinin de alınamadığına ilişkin bilgiler açıklandı.

Kart ile ilgili sorunların yaşanması ile birlitke Apple Wallet uygulamasının çeşitli özelliklerinin de devre dışı kaldığı ifade edildi. Yaşanan bu sorunların akabinde Apple tarafından da resmi bir açıklama yapıldı. Apple Card kullanıcıları için çeşitli sorunlar olduğu ve bu sorunların giderilmeye başlandığı belirtildi. Ayrıca ne derece yaygın bir sorun olduğunun da henüz bilinmediğine dikkat çekildi.

Yaşanan bu olumsuz durumun ardından herhangi bir siber saldırı mı yaşandığı yoksa başka bir sorun mu olduğu sorularına cevap bulunmuş değil. Son olarak belirtmek gerekirse Apple, Avrupa'daki kullanıcılara İsviçre'de hizmet sağlamaya başlayacağını duyurmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.