Hava Durumu

Arayı bu kadar uzatmayalım

52. Uluslararası Bursa Festivali'nin konuğu olarak Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan ünlü sanatçı Sibel Can, beş yıl aradan sonra Bursalı hayranlarına muhteşem bir konser verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2013 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2013 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arayı bu kadar uzatmayalım

52. Uluslararası Bursa Festivali, sevilen sanatçı Sibel Can'ı beş yıl aradan sonra hayranlarıyla bir araya getirdi.Uzun bir aradan sonra tekrar Bursa'da olmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu belirten ünlü sanatçı,'Bir daha arayı bu kadar uzatmayalım' diyerek hayranlarını ne kadar özlediğini dile getirdi.Bursa için özel olarak hazırladığı repertuarıyla izleyenlerinin kulaklarının pasını silen ve onları eğlenceye doyuran Sibel Can,pozitif enerjisi ile tüm seyircilerini coşturdu.

HEM OYNADI HEM OYNATTI

Yaklaşık iki saat süren konserinde kendi şarkılarının yanı sıra Zeki Müren, Orhan Gencebay ve Ahmet Kaya'dan da şarkılar seslendiren sanatçı,kıvrak dans figürleriyle muhteşem bir sahne şovuna da imza attı. Şarkılarının ritmine kendi vücudu eşlik ederken hayranlarını da oynatmayı ihmal etmeyen Sibel Can,sevenlerinden bolca alkış topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.