Hava Durumu

Arena dolsun Timsah da bayram etsin

Bursaspor'da yeni sezon öncesi merak edilen konu; Timsah Arena'nın ne kadar dolacağı. Şu an için 4 bini aştığı öğrenilen kombine bilet satışlarının bayramdan sonra hızla yükseleceğine inanılırken, yönetim bu yönde gerekli hamleleri yapma hazırlığında.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 08:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 08:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arena dolsun Timsah da bayram etsin
SAYI 4 BİNİ AŞTI

2016-2017 sezonunu 8 Temmuz'da yapacağı antrenmanla açacak Bursaspor, taraftarının desteğini de arkasında görmek istiyor. Kombine satışlarında bir türlü istenilen rakama ulaşılamaması yönetimin canını sıksa da bayram sonrasında kombinelere ilginin artacağı öngörülüyor. Şu anda 4 binin üzerinde kombine satışının gerçekleştiği öğrenilirken, Bursaspor yönetimi, Fenerbahçe'nin de henüz 5 bin rakamına ulaştığını işaret ederek teselli buluyor.


BURSASPOR'UN 2016-2017 SEZONU KOMBİNE FİYATLARI ŞU ŞEKİLDE

GÜNEY KALE ARKASI    250 TL

TOFAŞ TRİBÜNÜ (KUZEY)    250 TL

DOĞU ÜST TRİBÜNÜ    400 TL

DOĞU ALT TRİBÜNÜ    600 TL

BATI ALT TRİBÜNÜ    1.500 TL

VIP 1 VE 2. BALKON    2.000 TL


HEDEF EN AZ 30 BİN


Bursaspor Kulübü geçen sezon da buna benzer sıkıntılar yaşamış ancak yapılan indirimle birlikte kombinelerde büyük bir artış olmuştu. Kadrosuna kattığı 9 isimle şu an için transferi noktalayan Yeşil Beyazlılar’da yönetimin şimdiki hedefi Timsah Arena'yı hıncahınç doldurmak. En az 30 bin kombine beklentisinde olan Bursaspor yönetiminde, kombineler için yeni reklamlar ve promosyonların yapılacağı konuşuluyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.