Hava Durumu

Arkadaşlar arasında çıkan tartışmada kan aktı!

Bilecik'te O.B. (30), birlikte alkol alırken tartıştığı C.Ş.A.'yı (32) tabancayla ateş ederek ağır yaraladıktan sonra kaçtı. Polisin takibi sonucu evininde önünde yakalanan O.B. gözaltına alınırken, ağır yaraladığı C.Ş.A. ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2021 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2021 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arkadaşlar arasında çıkan tartışmada kan aktı!

Aşağıköy Mahallesi'ndeki köprü altında alkol alan O.B. ile arkadaşı C.Ş.A. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Şüpheli O.B., belinden çıkardığı tabanca ile C.Ş.A.'ya ateş ederek olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyanların ihbarıyla gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan C.Ş.A., ambulansla Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.



Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli O.B.'yi evine kadar süren takibin ardından yakalayıp gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilen O.B. işlemleri için emniyete götürüldü. Silahla yaralanan C.Ş.A.'nın hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, olay yerinde yapılan araştırmada tabancanın yanı sıra çok sayıda boş kovan bulundu. Soruşturma sürüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.