Hava Durumu

Arsene Wenger'den Robin van Persie ve Fenerbahçe itirafı!

Arsene Wenger, Robin van Persie'nin Fenerbahçe'ye transfer süreci hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Arsenal'in efsane teknik adamlarından Arsene Wenger, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Robin van Persie hakkında transfer itirafında bulundu. Wenger, Persie'nin Manchester United'ın son dönemlerinde Arsenal'e geri dönmek istediğini ancak bu transferin gerçekleşmediğini söyledi. Fransız teknik adam, "Van Persie, United'daki son döneminden önce beni aradı ve Arsenal'a geri dönmek istediğini dile getirdi ancak bu mümkün değildi. Van Persie kariyerinin sonundaydı ve Arsenal o zamanki yatırım politikasını genç futbolcular üzerine kurmuştu. Van Persie, Arsenal'a geri dönemeyince Türk kulübü Fenerbahçe'ye transfer oldu" şeklinde konuştu. Fenerbahçe'ye 2015-2016 sezonunun başında transfer olan Hollandalı yıldız, sarı-lacivertli kulüpte 87 maçta 36 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2020 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2020 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Arsene Wenger'den Robin van Persie ve Fenerbahçe itirafı!

Arsenal'in efsane teknik adamlarından Arsene Wenger, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Robin van Persie hakkında transfer itirafında bulundu.

Wenger, Persie'nin Manchester United'ın son dönemlerinde Arsenal'e geri dönmek istediğini ancak bu transferin gerçekleşmediğini söyledi.

Fransız teknik adam, "Van Persie, United'daki son döneminden önce beni aradı ve Arsenal'a geri dönmek istediğini dile getirdi ancak bu mümkün değildi. Van Persie kariyerinin sonundaydı ve Arsenal o zamanki yatırım politikasını genç futbolcular üzerine kurmuştu. Van Persie, Arsenal'a geri dönemeyince Türk kulübü Fenerbahçe'ye transfer oldu" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe'ye 2015-2016 sezonunun başında transfer olan Hollandalı yıldız, sarı-lacivertli kulüpte 87 maçta 36 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.