Hava Durumu

Artık Nilüfer kazansın

Bursa Kent Hali esnafını sabahın ilk saatlerinde ziyaret eden Ak Parti Nilüfer Belediye Başkan A. Adayı Dr. Mustafa Esgin, “Daha aydınlık, daha çağdaş, daha vizyonel bakış açısıyla çıktığımız bu hizmet yolunda artık Nilüfer kazansın istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2013 17:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2013 17:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Artık Nilüfer kazansın

Türkiye’nin en modern sebze ve meyve halinin bulunduğu Bursa Kent Hali’ni sabahın ilk saatlerinde ziyaret eden Ak Parti Nilüfer Belediye Başkan A. Adayı Dr. Mustafa Esgin, burada esnafa “iyi işler” dileklerinde bulundu. Bursa Sebze ve Meyve Komisyoncu İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri tarafından da ağırlanan Dr. Mustafa Esgin, “Bursa Kent Hali Türkiye’ye örnek bir çalışmadır. Nilüfer sınırlarında bulunması bizler için ayrı bir gurur kaynağıdır. Nilüfer’in sadece Türkiye’de değil dünyada markalaşması için örnek ve güzel işlere ihtiyacı vardır” şeklinde konuştu.
 
“NİLÜFER GELECEĞİMİZİN AYDINLIK YÜZÜ”

Bursa’nın batıya açılan kapısı olan Nilüfer’in vizyonuna, çağdaş ve aydınlık yüzüne yakışır marka işler yapmak için yola çıktıklarını vurgulayan Dr. Mustafa Esgin, “Daha aydınlık, daha çağdaş, daha vizyonel bakış açısıyla çıktığımız bu hizmet yolunda artık Nilüfer kazansın istiyoruz. Geleceğimizin aydınlık yüzü Nilüfer’in ve Nilüferlilerin beklentileri ve istekleri doğrultusunda daha iyisini yapmak için büyük bir inanç ve kararlılıkla yürüyoruz. 25 yıllık yeni bir kent olmasına rağmen, ilçemizin planlama eksikliği ve  nüfus yoğunluğundan kaynaklanan, hatta kronikleşen ulaşım, otopark, yeşil alan ve sosyal aktivite alanların eksikliği bugün ciddi anlamda hissedilmeye başladı. Nilüfer’de sorunlara çözüm bulmak, geleceğe daha güvenle ve sağlıkla bakabilmek için yine halkımızla birlikte hareket ediyoruz” dedi.
 
“BURSA İÇİN DEĞERLİSİNİZ”

Bursa Sebze ve Meyve Komisyoncu İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ejder Kale, yapılan ziyaretten dolayı Bursa Kent Hali esnafı olarak mutluluk duyduklarını söyledi. Kale, “Bursa için değerli bir isimsiniz. Bursa’nın en saygın doktorlarından birisi olmanızın yanında kentimizin geleceği ve sosyal hayatı için de hizmet ediyorsunuz.Çıktığınız bu hizmet yolunda size başarılar diliyorum.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.