Hava Durumu

Asena Erkin'den bomba itiraf

Adı aylardır önce Akmerkez, ardından İngiltere’de birlikte görüntülendiği Berkay’la anılan Asena Erkin, ruh halini sosyal medyada dolaşan bir yazıyla özetledi.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2014 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2014 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Asena Erkin'den bomba itiraf

Berkay ile Asena Erkin arasındaki sürtüşme bitmiyor. Yasak aşk iddialarının unutulmaya yüz tuttuğu günlerde ünlü şarkıcının “Asena peşimi bırakmıyor. Psikolojimi bozdu” sözleriyle konu yeniden alevlendi. Erkin, ruh halini Instagram’a yüklediği, sosyal medyada birçok kişinin paylaştığı bir yazıyla yansıttı. Yazı, “Çok hata yaptım şimdiye kadar. İnkar etmiyorum!” diye başlıyor.

Caner Erkin’in Elazığspor maçı nedeniyle şehir dışında olduğu 24 Şubat’ta, Asena Erkin ve Berkay’ın buluştuğu iddia edildi. İkili, iddiaya göre Berkay’ın kullandığı ciple Ulus’ta trafik kazasına karıştı. Erkin, “Kazayla bir alakam yok, ben değilim. Her esmer kızı bana yoruyorlar” dedi.

İşte o satırlar:

Çok hata yaptım şimdiye kadar... İnkar etmiyorum! Ders aldıklarım oldu; almaya vakit olamadıklarım... Duyduklarım doğruysa zaferlerim de olmuş... Ahımı alanlar fatura ödüyormuş. İyi ki yapmışım dediğim şeyler de var, keşkelerim de... Şimdi yeni bir hayatım var. Yeni insanlarla yeni yerlerde yeni zamanlarda... Eskiler de var... Ama çoğu eski yerlerde eski zamanlarda... Geri döndürmek istediğim zamanlar var, engellemek istediğim başlangıçlar... Ama ne yazık ki yazdığım zamana bile geri dönemiyorum...Hayatımdan seneler çalan insalar iyi ki çalmışlar, iyi ki olmuşlar hayatımda... Büyütmüşler beni! Hafızamdan silmek istediğim görüntüler, silemediğim sözler var... Duymamış olmayı denediğim ama duyduğum... Kimilerinin gözüne sokmak istediğim gerçekler var. Bende saklı kalmasını doğru bulduğum... Ve hepsinin bir yeri, zamanı var içimde tuttuğum...!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.