Hava Durumu

Askeri aracın geçişi sırasında patlama

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Esendere beldesinde askeri aracın geçişi sırasında bomba yüklü bir otomobilde meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2012 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2012 16:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Askeri aracın geçişi sırasında patlama

Olay, bugün saat 11.20 sıralarında Esendere -Yüksekova karayolu üzerinde meydana geldi. Askeri aracın geçişi sırasında yol kenarına park edilmiş bomba yüklü otomobilde şiddetli bir patlama meydana geldi. Otomobilin adeta parça parça olduğu patlamada, aynı yoldan geçen başka bir araçta bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar Esendere Beldesindeki sağlık ocağında götürülerek tedavi altına alındı.

Olayın meydana geldiği yerde güvenlik önlemi alan güvenlik güçleri Esende-Yüksekova karayolunu çift yönlü trafiğe kapatarak bölgede inceleme yaptılar.

Konuyla ilgili bilgi veren Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, "Patlama, askeri araçlarımız geçtikten hemen sonra park halinde bulunan sivil bir araçta meydana geldi. Meydana gelen patlamada askeri araçlarda herhangi bir hasar oluşmazken yoldan geçen başka bir araçta bulunan 2 sivil vatandaşımız şarapnel parçalarıyla yaralandı. Yaralıların sağlık durumları iyi. Olay ile ilgili inceleme sürüyor" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.