Hava Durumu

Asla pes etmedi, formayı giydi!

1997 jenerasyonunun üyesi Furkan Emre Ünver yıllardır beklediği formasına bu sezon kavuştu. Bugüne kadar birçok teknik adamın gözüne girmeye çalışan 23 yaşındaki oyuncunun yüzüne Mustafa Er güldü. Furkan Emre performansıyla A Takım'ın önemli bir oyuncusu haline geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2020 08:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2020 08:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Asla pes etmedi, formayı giydi!

Furkan Emre Ünver'in yıllar süren hasreti bu sezon sona erdi.

Bursaspor'da bu sezon dikkat çeken isimlerden biri Furkan Emre Ünver. Yeşil Beyazlı kulübün altın jenerasyonu olarak bilinen Vakıfköy'ün 1997 doğumlu oyuncularının oluşturduğu takımdan çıkan 23 yaşındaki futbolcu Cüneyt Köz'ün performansında yaşanan düşüş sonrası teknik direktör Mustafa Er tarafından ilk 11'de sahaya sürülmeye başlandı. Genç ağırlıklı kadroda maç eksiğine rağmen yaş bakımından tecrübeli konumda bulunan Furkan Emre yıllarca yedek beklemesinin ve kiralık gönderilmesinin ödülünü takımın vazgeçilmezlerinden biri haline gelerek aldı. Son maçların başarılı ismi Furkan Emre bu sezon ligde 4 maçta 267 dakika sahada kaldı.

BİRÇOK TEKNİK ADAMLA ÇALIŞTI

Teknik direktör Mustafa Er'in yeniden futboluna hayat verdiği Furkan Emre Ünver Bursaspor'da ilk maçını 2015-16 sezonunda Türkiye Kupası'nda Tepecik Belediyespor'a karşı oynadı. Aynı sezon A Takım formasını ligde Mersin İdman Yurdu'na karşı giyen ve o maçta bir de gol atan Furkan Emre Ünver, sonra gözden düştü. Kiralık gönderildiği pilot takım Yeşil Bursa'da 2 sezonda 43 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu geçen yıl da Etimesgut Belediyespor'da 8 kez forma giydi. Furkan Emre Ünver bugüne kadar Bursaspor'da Hamza Hamzaoğlu, Ertuğrul Sağlam, Samet Aybaba, Mesut Bakkal ve Yalçın Koşukavak gibi teknik adamlarla çalışma fırsatını elde etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.