Hava Durumu

Aston Villa'dan kulüp rekoru kıran transfer

Geçtiğimiz yaz Fenerbahçe'nin de istediği Norwich City'nin forveti Emiliano Buendia, Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'ya rekor bedelle transfer oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2021 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2021 23:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aston Villa'dan kulüp rekoru kıran transfer

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa, Norwich City'nin Premier Lig'e yükselmesinde büyük pay sahibi olan golcü oyuncu Emiliano Buendia'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

Aston Villa'dan yapılan açıklamaya göre, geçen yaz Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Arjantinli oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığı belirtilirken, ödenen bonservis bedelinin kulüp rekoru olduğu ifade edildi ancak net rakama dair açıklama yapılmadı.

Transferin ardından konuşan Aston Villa Teknik Direktörü Dean Smith, "Emiliano, geçen sezon 31 golle olağanüstü bir dönem geçirdi ve Championship'in en iyi oyuncusu seçildi. Çok yönlü bir hücum oyuncusu. 10 numara pozisyonunda da aynı şekilde katkı verecek harika bir futbolcu. Transfer dönemi yeni başlamışken böylesine bir ismi kadromuza kattığımız için mutlu ve heyecanlıyız. Emiliano'nun takıma katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

İngiliz basını, Buendia'nın bonservisi için Aston Villa'nın Norwich City'ye 46 milyon pound ödediğini yazdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.