Hava Durumu

Av tutkunları Bursa'da buluşuyor

TÜYAP Bursa Fuarcılık tarafından düzenlenen 4. Bursa Doğa, Av 2012 Fuarı 7 Haziranda kapılarını açıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2012 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2012 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Av tutkunları Bursa'da buluşuyor

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 7 Haziran'da yapılacak fuara 24 ülkeden 228 firma katılacak. Fuar, yurtdışı ve yurt içinden gelecek on binlerce doğa ve av tutkununu bir araya getirecek. Avcılık malzemelerinden doğa sporlarına, balıkçılık malzemelerinden av turizmine, kara ve deniz taşıtlarından tahnit sanatına kadar geniş konseptiyle dikkat çeken fuar, av sezonu öncesinde ülke avcılığındaki gelişmeleri tanıtacak.

Fuarı Afganistan, Bulgaristan, Ermenistan, Gürcistan, İngiltere, İran, Makedonya, Ukrayna ve Yunanistan’dan davetli alım heyetlerinin, yurtiçinden ise avcılık ve doğa sporları ile ilgili dernek ve kulüp üyelerinin ziyaret etmesi bekleniyor. Yurt içi ve dışından 600 markayı TÜYAP çatısı altında buluşturan fuar öncesi basın toplantısı düzenleyen TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın uluslararası bir özellik kazandığına dikkat çekti. Ersözlü, "Konusunda ülkemizin en geniş buluşması olan fuar, 2011 yılında 48 bin 916 kişi tarafından ziyaret edilerek av sezonu öncesinde gelinen son noktayı ve sektörün gücünü Avrasya coğrafyasına göstermiştir. Düzenlendiği ilk yıldan beri katılımcı sayısı ve niteliği ile ziyaretçiler tarafından çok başarılı bulunan, avcılık ve doğa sporları konusu ile ilgili tüm dernek ve kulüp üyelerinin davetli olduğu Bursa Doğa Av Fuarı, 2012 yılı için uluslararası fuar vasfı kazanarak bir ilki gerçekleştirmiştir" dedi.

Bursa Doğa, Av Fuarı, 7-9 Haziran tarihlerinde 11.00-20.00 saatleri arasında, 10 Haziran tarihinde ise 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.