Hava Durumu

Avcılık kulübündeki dehşetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Bursa'da bir kişiyi kavga sırasında sığındığı avcılık kulübüne girip silahla ateş açarak öldüren zanlılar adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2013 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2013 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avcılık kulübündeki dehşetin zanlıları adliyeye sevk edildi

Önceki gün akşam saatlerinde Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi Kurt Sokak'ta, evli 2 çocuk babası Orhan Buyak, aynı mahalleden arkadaşı olduğu öğrenilen H.D.'nin otomobilinde H.D. ve yanlarında bulunan 2 kişi ile birlikte alkol aldı. Alkolün de etkisiyle otomobilde başlayan tartışma kavgaya dönüştü. H.D., tüfekle Orhan Buyak'a vurup şahsı otomobilden indirdi.


Orhan Buyak, H.D. ve yanında bulunan 2 arkadaşından şikayetçi olmak için polis merkezinde ifade verdi. Gözaltına alınan H.D., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Kartal Sokak’ta oturduğu belirlenen H.D., 2 gün sonra kimliği henüz belirlenemeyen 2 kişiyi de yanına alarak Beyazıt Mahallesi Kurt Sokak'a geldi. Aynı sokak üzerinde karşılaşan Orhan Buyak ve 3 şahıs arasında silahlı çatışma çıktı. Tabancası tutukluk yapan Buyak, şahıslardan kaçarak Şükraniye Avcılık Atıcılık Klübü Derneği lokaline sığındı.


Buyak'ın ardından lokale giren H.D. ve 2 kişi ateş etmeye başladı. O sırada lokalde bulunan av tutkunları ise masa ve sandalyelerin altlarına gizlenerek canlarını zor kurtardı. Başına 3 mermi, vücuduna ise 9 av fişeği isabet eden Orhan Buyak kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırganlar olay yerinden plakası alınamayan bir otomobille kaçtı.


Açılan ateş sırasında bir kurşun lokalin tam karşısında bulunan bir kahvehanenin camına, bir kurşun ise olay yeri yakınlarında bulunan bir otomobilin camına isabet etti. Başka yaralıların da olduğu ihbarı üzerine olay yerine 3 ayrı ambulans gelirken, sağlık ekipleri Orhan Buyak'ı yaptıkları müdahalelere rağmen kurtaramadı. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, olay yerine gelen yollarda bulunan iş yerleri ve MOBESE kameralarını incelemeye aldı.


Gece geç saatlerde gözaltına alınan H.D., F.Ö. ve M.A. ise sorgularının ardından “adam öldürmek” suçundan adliyeye sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.