Hava Durumu

Avrupa şampiyonluğu hayal değil

Bursaspor Teknik Direktörü, iki sene içerisinde Avrupa şampiyonu olabilecek bir takıma sahip olduklarını belirterek, “Türkiye'yi heyecana boğacak sonuçlar alacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2013 08:48
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2013 08:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Avrupa şampiyonluğu hayal değil

Hikmet Karaman, iki sene içerisinde Avrupa'da zirveye çıkabilecek bir takıma sahip olduklarını belirterek, “Avrupa şampiyonu olan gençlerimiz 17 yaşında. 2 sene sonra bu gençlerin üzerine bir şeyler daha katarsak Avrupa Ligi'nde Türkiye'yi heyecana boğacak sonuçlar alacağız” açıklamasını yaptı.

SAHİP ÇIKMALIYIZ

Karaman; “17 yaş grubunun hepsini en az bir sene, içerisinde hazırlayıp, geleceğin Avrupa şampiyonu Bursaspor'u çıkarmamız gerekiyor. Geleceğin Avrupa şampiyonu olacak Bursaspor şu anda bizim elimizde. Eğer biz bu futbolcularımıza sahip çıkarsak, bu grup 2 sene içerisinde Bursaspor takımını Avrupa şampiyonu yapar” dedi.

HEYECANA BOĞACAĞIZ

17 yaş grubundaki futbolcuların 2 yıl sonra 19 yaşında olacağını belirten Hikmet Karaman; “19 yaşında bu oyuncuların hepsi Avrupa'yı kasıp kavurur” ifadelerini kullandı. Bu sezon Avrupa kupalarına katılmak istediklerini sözlerine ekleyen tecrübeli çalıştırıcı; “Kesinlikle Avrupa kupalarına katılmamız gerekiyor. Türkiye'yi ve Bursa'yı heyecana boğacak sonuçları alacağız” ifadesini kullandı.

Kolay maç değil

Hafta sonu oynayacakları Kasımpaşa maçının değerlendirmesini yapan Karaman, Lacivert Beyazlılar'ın çok ciddi bir rakip olduğunu söyledi. Karaman; “Ligdeki sıralamada Bursaspor ile Kasımpaşa çekişme halinde. Dezavantajı avantaja çevirmemiz gerekiyor. Bu da demektir ki; 3 puan bizim için son derece önemli. Ama kolay bir maç değil. Bunun bilinci içerisindeyiz” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.