Hava Durumu

Aykut Akgün: Bursaspor mücadeleyi asla bırakmaz

İstanbulspor karşısında skoru 3-0'dan 3-3'e getiren ve 1 puanla sahadan ayrılan Timsah'ta Aykut Akgün, "Bizim en büyük özelliğimiz oyunu bırakmamamız. Ne olursa olsun 3-0 geride de olsak biz son ana kadar mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2020 08:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2020 08:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aykut Akgün: Bursaspor mücadeleyi asla bırakmaz

İstanbulspor ile 3-3 berabere kalan Bursaspor'da başarılı savunma oyuncusu Aykut Akgün özel açıklamalarda bulundu.

Bursa Hakimiyet'e konuşan Aykut, "İlk yarı istediğimiz gibi olmadı. İkinci yarıda artık bazı riskleri almamız gerekiyordu. Arkada 3'lü defansa döndük. Bizim en büyük özelliğimiz oyunu bırakmamamız. Ne olursa olsun 3-0 geride de olsak biz son ana kadar mücadele ediyoruz. Geri döndük. 3-1 oldu zaten biz gol atacağımızı biliyorduk. Biz gol atmada hiç sıkıntı çekmiyoruz. Kaybedebiliriz ancak böyle mücadele ettiğimiz zaman bu çocuklara kimse bir şey diyemez." dedi.

İlkyarıda kalan son 2 haftayı galibiyetle kapatmak istediklerini belirten tecrübeli savunma oyuncusu, "Son zamanlarda iyi bir gidişatımız var. İnşallah bu devam eder. 3-0'da gelip 1 puan almak çok önemli. İstanbulspor çok iyi bir yerde olmayabilir ancak çok önemli bir takım. Uzun zamandır beraber oynayan ve hedefleri olan bir takıma karşı kritik puan aldık. Ama Bursaspor'un gençlerine 'Maşallah' diyelim. Çok iyi gelişim gösteriyorlar. Sahaya yüreklerini koyuyorlar. Biz de tecrübemizle onların yanında olmaya çalışıyoruz. İnşallah ilk yarıda kalan son 2 maçımızı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.