Hava Durumu

Aykut Kocaman'dan hakeme sert tepki: Saçma sapan bir karar verdi

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gaziantep FK'ya deplasmanda 2-0 yenildikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen'e sert tepki gösteren Kocaman, "Çok ucuz bir penaltı verdi. O kadar hazırlık yapıyorsunuz, doğru işler yapıyorsunuz, iş sonunda saçma sapan bir karara geliyor" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2021 19:07
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2021 19:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Aykut Kocaman'dan hakeme sert tepki: Saçma sapan bir karar verdi

Gaziantep FK'ya deplasmanda 2-0 yenilerek küme düşme korkusunu yaşamaya devam eden Medipol Başakşehir'de teknik direktör Aykut Kocaman, maçın ardından yaptığı açıklamada hakem Abdulkadir Bitigen'i sert sözlerle eleştirdi.

"HER ŞEYİ ALT ÜST ETTİ"

Gaziantep FK lehine verilen penaltının çok ucuz olduğunu ve maçın kaderini etkilediğini belirten Kocaman, "Son vuruşlar konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Son dönemler de en azından kolay pozisyonlar verme ve kolay gol yeme durumunu sona erdirmiştik. 37. dakikaya kadar her şey güzel gidiyordu ve kontrol bizdeydi. Bir top kaybından sonra çok ucuz bir penaltı verildi. Buradaki pozisyonda çok net, bu kadar seviyede ve ateşin içerisinde, bir şey yokken maçta her şey alt üst oldu. Hakem çok net bir şekilde oyunun kaderini etkiledi. Pozisyona baktıktan sonra özellikle" dedi.

"SAÇMA SAPAN BİR KARAR"

Hakemin verdiği kararı "Saçma sapan" olarak nitelendiren tecrübeli teknik adam, "Öfkeliyiz, hakikaten çok öfkeliyiz. Ne söylesek boş. Çok ucuz bir penaltı, hakikaten çok ucuz. Tamamen savunma hareketi. Ponck temel savunma hareketine giderken penaltı oldu. Hem bu seviyede hem de ateşin içindeyken, hiçbir şekilde Gaziantep takımında bir şey yokken, maçın dengeleri alt üst oldu. Hakem oyunun kaderini etkiledi. Bütün maçın dengelerini çevirdi. Sonuçta Fenerbahçe maçına gideceğiz. O kadar hazırlık yapıyorsunuz, doğru işler yapıyorsunuz, iş sonunda saçma sapan bir karara geliyor. Ne söylesek boş" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.