Hava Durumu

Ayrıldığı eşi peşinden gelince kendini otomobilin önüne attı

Adana'da 6 ay önce ayrıldığı eşiyle mahkemelik olan kadın, eski eşi mahkemeden sonra peşinden gelince otomobilin önüne atlayarak ölmek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2014 10:28
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2014 10:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ayrıldığı eşi peşinden gelince kendini otomobilin önüne attı

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Çınarlı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, M.S ile K.Ş yıllar önce evlendi. Ancak K.Ş eşinin kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanma davası açtı. Çift, 6 ay önce boşandı. Buna rağmen M.S, K.Ş'nin evine gelerek rahatsız etmeye devam etti. Bunun üzerine genç kadın, Cumhuriyet Savcılığı'na başvurarak eski eşinin kendisini rahatsız ettiğini ileri sürüp suç duyurusunda bulundu. Savcılık dava açmadan eski kocaya genç kadının evine yaklaşmama cezası verdi.

Kadının şikayeti üzerine açılan davanın ilk celsesi dün yapıldı. Duruşmaya genç kadın ve M.S katıldı. Duruşma ileri bir tarihe ertelendi. Mahkeme çıkışında genç kadın evine gitmek için adliyeden ayrıldı. Ancak eski kocası da peşinden geldi. Bunun üzerine genç kadının eski eşine, "yanıma yaklaşma, sen yanıma geldikçe fena oluyorum" diye tepki gösterdi. Ancak buna rağmen M.S, kadının peşinden gelmeye devam etti. Genç kadın, sinir krizi geçirerek önce eski kocasını tokatlamaya başladı. Daha sonra ise M.S yine genç kadının yanından gitmeyince kadın, kendini Nuri Sabuncu Bulvarı'ndan geçen bir otomobilin önüne attı. Otomobil sürücüsü ani fren yaparak kadına vurmadan son anda durmayı başardı. Kadın yere düşerek yaralandı. Otomobilde bulunan hemşire, araçtan inerek genç kadına müdahale edip sakinleştirmeye çalıştı. Hemen olay yerine polis ve ambulans çağrıldı.

Olay yerine gelen polis, bir taraftan kadını sakinleştirmeye çalışırken diğer taraftan M.S'yi gözaltına aldı. Genç kadın, gelen ambulans ile hastaneye kaldırılırken, eski eşinin kendisine şiddet uyguladığını boşanmalarına rağmen hale peşini bırakmadığı için ölmek istediğini söyledi. M.S ise eşiyle ayrıldıklarını bugün de evden uzaklaştırma mahkemesi olduğunu, eşinin kötü yola düşmemesi için konuşmak istediğini ancak onun kendisini dinlemeyerek otomobilin önüne atladığını kaydetti.

Görgü tanığı Zeynep Kaynarpınar isimli yaşlı bir kadın ise kadın ile erkeğin önce tartıştığını kadının erkeğe tokat atıp sonrada kendisini otomobilin önüne attığını ifade etti. Genç kadın hastaneye kaldırılırken, eski kocası gözaltına alınıp sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.