Hava Durumu

Bahçeli'den saldırı sonrası ilk açıklama

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin genel merkez binasına bir kişinin otomobille saldırı düzenlemesiyle ilgili "O bir meczup. Partiye saldırı yapmak için gönderilmiş bir zavallı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2013 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2013 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli'den saldırı sonrası ilk açıklama

Bahçeli, araçta bomba bulunup, bulunmadığı sorusuna ise "Şimdilik böyle bir şey yok" dedi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli, partisinin 'Milli Değerleri Koru ve Yaşat' açık hava toplantıları kapsamında düzenlenecek olan 'Türkçe Mitingi'ne katılmak için Konya'ya geldi. İlk olarak Altınekin İlçesi Kavşağı'nda karşılanan Bahçeli'ye karşılayan grup arasında bulunan çiftçiler, buğday taban fiyatlarındaki sorunlarını dile getirdi. Bahçeli, ardından gazetecilerin parti genel merkez binasına Murat B. adlı kişinin otomobiliyle saldırı düzenlemesiyle ilgili sorularını cevapladı. Saldırıyı Bahçeli, "O bir meczup. Partiye saldırı yapmak için gönderilmiş bir zavallı."diye konuştu. Bahçeli, araçta bomba bulunup, bulunmadığı sorusuna ise "Şimdilik böyle bir şey yok."dedi.

Bahçeli, kent merkezi girişinde ise yaklaşık 500 araçlık konvoyla karşılandı. Partililerle tek tek tokalaşan Bahçeli, konvoy eşliğinde mitinge kadar dinleneceği Dedeman Otel'e geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.