Hava Durumu

Bahçeli İnegöl Belediye Başkan adayını açıkladı

Bursa Büyükşehir ve bazı ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantısı için Bursa’ya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, İnegöl Belediye Başkan Adayının Fikret Fidan olduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2014 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2014 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bahçeli İnegöl Belediye Başkan adayını açıkladı

İznik Belediyesi tarafından yapılacak su arıtma tesisinin temel atma törenin ardından 30 Mart Mahalli İdareler Toplantısında Büyükşehir ve 13 ilçe belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantı da İnegöl’ü açıklamayan MHP Lideri Devlet Bahçeli, Ankara dönüşü sırasında Zeynel İnegöl Köftecisinde İnegöl Belediye Başkan adayı olarak Fikret Fidan’ın elini sıkarak ‘Hayırlı olsun’ dedi.

Devlet Bahçeli’nin gitmesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan MHP İnegöl Belediye Başkan adayı Fikret Fidan, “Uzun zamandır görüşüyorduk. Pek hazır değildik ama bundan sonra hazır olacağız. İnegöl’ümüz için hayırlı olsun. Bu saatten sonra İnegöl’ümüz için, hepimiz için, memleketimiz için hayırlı olur. Bu saatten sonra bize çalışmak düşüyor. Arkadaşlarımız zaten bu konuda hazırlar, etrafımızda görüyorsunuz. Hep beraber el birliğiyle İnegöl Belediye Başkanlığını kazanacağız” dedi.

Adaylığın kendisi içinde sürpriz olduğunu belirten Fidan, “İnegöl’de adaylığımı açıklamasının özel bir sebebi yok. Ben açıkçası düşünmüyordum. Çünkü biliyorsunuz 1999 ve 2004 yıllarında ben 2 defa aday oldum. Nasip olmadı. Bir daha da düşünmüyordum işin doğrusu. Benim içinde sürpriz oldu. Yemekte biraz sürpriz oldu. Genel Başkanımız bugün görev verdiler. Şu saatten itibaren inşallah kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.