Hava Durumu

Bakan Koca'dan Biontech aşısı için açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Prof. Dr. Uğur Şahin ve ekibiyle Biontech aşısının ülkemize gelişi ile ilgili son planlamaları ele aldık. Toplantımızda ayrıca bize ayrılan aşı dozlarının sayısını nasıl artırabileceğimizi de görüştük. Yeni üretim imkânları devreye girdikçe Türkiye'ye ayrılan kapasite de artacak." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2021 19:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2021 19:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Koca'dan Biontech aşısı için açıklama!

Sağlık Bakanı Koca, BioNTech şirketinin kurucusu Prof. Dr. Uğur Şahin ile görüştüğünü belirterek, "Yeni üretim imkanları devreye girdikçe Türkiye'ye ayrılan kapasite de artacak" dedi.

Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısı geliştiren BioNTech şirketinin kurucularından Prof. Dr. Uğur Şahin ve ekibi ile koronavirüs aşısının Türkiye'ye geliş süreci hakkında görüştüklerini bildirdi. Koca, yeni üretim imkanlarının devreye girmesiyle Türkiye'ye ayrılan aşı kapasitesinin artacağını söyledi.

Koca, paylaşımında ''Prof. Dr. Uğur Şahin ve ekibiyle Biontech aşısının ülkemize gelişi ile ilgili son planlamaları ele aldık. Toplantımızda ayrıca bize ayrılan aşı dozlarının sayısını nasıl artırabileceğimizi de görüştük. Yeni üretim imkânları devreye girdikçe Türkiye'ye ayrılan kapasite de artacak'' ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.