Hava Durumu

Bakan Soylu: Kanın yerde kalmadı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 4 yıl önce şehit edilen Mardin'in Derik ilçesi Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ü unutmadı. Soylu, "Şehidim, rahat uyu. Kanın yerde kalmadı" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2020 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2020 16:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bakan Soylu: Kanın yerde kalmadı

2015 yılında Derik Kaymakamlığına atanan ve ardından İçişleri Bakanlığınca Derik Belediye Başkan Vekili olarak da görevlendirilen Muhammed Fatih Safitürk, makamına yerleştirilen el yapımı patlayıcının 10 Kasım 2016'da infilak ettirilmesiyle düzenlenen terör saldırısında ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede bir gün sonra şehit olmuştu.

SOYLU ŞEHİT EDİLEN KAYMAKAMI UNUTMADI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu 4 yıl şehit edilen Mardin'in Derik ilçesi Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Soylu yaptığı paylaşımda, "Tam 4 yıl... Gözlerinde bu ülkeye hizmet etmenin verdiği heyecan, yüreğinde vatan sevdasıyla, Kaymakamımız Muhammed Fatih Safitürk'ün şehit edilmesinin üzerinden geçen..." ifadelerini kullandı.

"İSMİN MİLLETİMİZİN GÖNLÜNDE YAŞIYOR"

Soylu açıklamasının devamında, "Şehidim, rahat uyu... Kanın yerde kalmadı... İsmin onlarca yerde ve milletimizin gönlünde yaşıyor" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.