Hava Durumu

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'ndan mütevelli heyeti üyelerine ziyaret

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu, Mütevelli Heyeti Üyelerine yaptığı nezaket ziyaretleri kapsamında ilk olarak Mirmaksan Makine Firma Sahibi ve BEV Yönetim Kurulu Üyesi Musa Loyan 'nı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2020 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2020 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'ndan mütevelli heyeti üyelerine ziyaret

Mirmaksan Makine'de gerçekleşen ziyarette BEV Başkanı Dr. Aytuğ Onur, BEV Yönetim Kurulu Üyeleri Mümin Pekcan, Hüseyin Yılmaz ve Adnan Sözeri hazır bulundu.

Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen ziyarette BALKANTÜRK Eğitim Vakfı çatısı altında toplanarak aynı amaca hizmet yolunda iş birliği ve dayanışma içinde gençlerimizi geleceğe hazırlamanın önemi üzerinde duruldu.

Başkan Dr. Aytuğ Onur, "Hedeflerimize ulaşabilmek, çalışmalarımızı beslemek ve büyütmek için Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte fedâkarlık ve gayret dönemi içindeyiz. Ortaya koyduğumuz iradeyle 6 yılda hızlı yol kat ettik, aynı azim ve istekle başarılı projeler gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Kat ettiğimiz bu yolda gençlerimize desteğini esirgemeyen üyelerimiz bizlere güç verdi. Çalışmalarımızın daha derinleşmesi ve gelişmesi için sizler gibi değerli üyelerimizin yardımlarına her zaman ihtiyaç duymaktayız. Bugüne kadar gençlerimizin eğitimine koyduğunuz maddi, manevi katkılar için BEV Yönetimi olarak teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Musa Loyan, "Öncelikle benim de Mütevelli Heyeti Üyesi olduğum BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu'nu eğitim alanında yaptığı özverili çalışmalar ve projeler için kutlamak isterim. Bu yolda üzerimize düşen görevleri BEV Mütevelli Heyeti Üyesi olarak hep birlikte yerine getirmekten mutluluk duyarız" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda BEV Yönetim Kurulu Mirmaksan Makine'yi gezerek, faaliyetleri hakkında bilgiler edindi.

İKİNCİ DURAK ELEKTROTEKS OLDU

BEV Yönetim Kurulu'nun Mütevelli Heyeti Üyelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerin ikinci adresi Elektroteks firma sahibi Osman Güler oldu.

Elektroteks'e gerçekleşen ziyarete BEV Başkanı Dr. Aytuğ Onur, BEV Yönetim Kurulu Üyeleri Mümin Pekcan, Öztürk Yazıcı, Hüseyin Yılmaz ve Adnan Sözeri katıldı.

Ziyarette konuşan Başkan Dr. Aytuğ Onur, BEV'in önümüzdeki dönemde hedeflenen çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Dr. Aytuğ Onur, "İçinden geçtiğimiz zorlu sürece dikkat çekerek pandemi sürecinin getirdiği engellere rağmen BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Yönetimi olarak konu eğitim olunca hedefimiz her koşulda gençlerimizin yanında olabilmektir. Bu süreçte dahi desteğinizi gençlerimizden esirgemeden, çıktıkları eğitim yolunda, gençlerimize umut ışığı olmak ve yol arkadaşlığı yapmamıza vesile olan siz değerli üyemize bir kez daha teşekkür ederiz" dedi.

BEV Mütevelli Heyeti Üyesi Osman Güler de gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Eğitim toplumumuzun olduğu gibi benim de hassas noktam. Sağlam gelecek temelleri için, sağlam eğitim temellerinin atılması gerektiğinin farkındayız. Bu kapsamda Vakfımızın üstlendiği eğitim misyonu çerçevesinde eğitim sistemimizin şu anki açığı olan toplumun ve iş dünyasının ihtiyaçlarına yönelik nitelikli bireyler yetiştirme, öğrencilerin daha iyi ve nitelikli bir iş hayatına sahip olmaları, mesleki yetenekleri geliştirecek ortamların hazırlanması gibi konular da oluşturulacak yol haritasıyla 'ne yapılabilir' sorusunun cevaplarını bularak eğitim sisteminin daha etkin şekilde hayata geçirilmesi hususunda çalışmalar yapabiliriz" şeklinde konuştu.

Gerçekleşen sohbet sonrasında Osman Güler Başkan Dr. Aytuğ Onur ve Yönetim Kurulu Üyelerine Elektroteks'i gezdirerek, üretim hakkında bilgiler verdi.

BEV Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Mütevelli Heyeti Üyelerine yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerin son durağı ise Başatlar Orman Ürünleri firma sahibi Hakan Başat oldu.

Ziyarete BEV Başkanı Dr. Aytuğ Onur, BEV Yönetim Kurulu Üyeleri Mümin Pekcan, Öztürk Yazıcı, Hüseyin Yılmaz, Adnan Sözeri ve BEV Mütevelli Heyeti Üyesi Osman Güler katıldı.

Başatlar Orman Ürünleri'nde keyifli bir ortamda geçen ziyarette konuşan Hakan Başat BEV Yönetim Kurulu'nu ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken Başatlar Orman Ürünleri'nin üretim aşamaları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette konuşan Başkan Dr. Aytuğ Onur da BALKANTÜRK Eğitim Vakfı'nın geçtiğimiz dönem ilkini gerçekleştirdiği Koçluk Projesi hakkında bilgiler aktardı. Başkan Dr. Aytuğ Onur şöyle dedi: "Gençlerimizin emin adımlarla iş hayatına hazırlanmasını sağlamak, kişiye özel yaklaşımlar sergileyerek kişisel gelişim ve kariyer planlamalarına yön vermeyi amaçlayan projemiz ilk yılında Uludağ Üniversitesi'nde okuyan 3. ve 4.sınıf kız öğrencileri kapsadı. BEV Eğitim Koçları aldıkları koçluk eğitimi ile gençlerimizin doğru, yerinde ve gerekli adımları atamamak, motivasyon sıkıntıları yaşamak ve harekete geçemiyor olmak, kararlılığı sürdürememek gibi durumlarda kişiye özel yaklaşımlar sergileyerek, gençlerimize kendini rahat hissedebileceği bir yol arkadaşı oldu. 2021 yılı içinde devam edecek projemiz kapsamında amacımız daha fazla gencimize ulaşabilmek, BEV Koçları ve hayatlarına dokundukları gençlerin sayılarını her yıl arttırarak devam ettirmektir. 2020-2021 eğitim dönemi için devam eden diğer faaliyetimiz ise değerli Mütevelli Heyeti Üyelerimizin desteği ile başarılı ve ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine yönelik yaptığı burs desteğidir. Geçtiğimiz dönemlerin üzerinde oluşan bursiyer sayımız ile bu dönemde de gençlerimizin başarısına destek, eğitim yoluna umut ışığı olabilmek BEV Yönetimi olarak bizleri son derece mutlu etmiştir. Hedefimiz burs desteğimizi her yıl arttırarak devam ettirmektir. Bu yolda maddi ve manevi desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen mütevelli heyeti üyelerimize, değerli katkılarınız için size yönetimimiz adına şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunarız."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.