Hava Durumu

Barbaroslar'ın ilk fragmanı yayınlandı! O hatalar gündem oldu

Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrolleri paylaştığı TRT 1'in yeni tarihi dizisi Barbaros'un ilk fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen dizi, ilk fragmanının yayınlanmasıyla sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2021 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2021 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barbaroslar'ın ilk fragmanı yayınlandı! O hatalar gündem oldu

TRT 1'in yeni tarihi dizisi Barbaros'un ilk fragmanı sosyal medyada olay yarattı.

Dizinin ilk fragmanının yayınlanmasının ardından yapılan çekim hataları gözler önüne serildi. Türk tarihçisi ve akademisyen Emrah Safa Gürkan, Twitter hesabı üzerinden dizinin yayınlanan fragmanıyla ilgili "Adamları yelkenliye bindirmişler, dakika 1 hata 1. Yanda toplar. Herhalde 1680'lerde falanız. Bravo. Kadırga ne, kalyon ne, gemilerde topların sayısı ne zaman arttı? Hadi okumuyorsunuz YouTube'da da anlattık 600 bin kişi izledi daha hala böyle yanlışlar" ifadelerini kullandı.

Gürkan'ın gündeme taşıdığı bu çekim hataları sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

BARBAROS DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Akdeniz'i Türk gölü haline getiren kahramanların hikayesini Barbaroslar'ın Eylül'de TRT 1 ekranlarında olması bekleniyor.

BARBAROSLAR KONUSU NEDİR?

Dizide, Osmanlı İmparatorluğu'nun ilk kaptan paşası ve Kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa ve Oruç Reis'in hayatı konu edinilecek.

BARBAROSLAR DİZİSİ OYUNCULARI

Senaryosunu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz'ın kaleme aldığı Barbaros dizisinin kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Yetkin Dikinciler ve Caner Topçu'nun yer alıyor.

Dizide Engin Altan Düzyatan, Barbaros Hayrettin Paşa'nın ağabeyi olan Oruç Reis'i canlandırırken, Hayrettin Paşa'ya ise yeni başarılı bir oyuncu Ulaş Tuna Astepe hayat veriyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.