Hava Durumu

Barışmak için buluştuğu eşini öldürdü

Düzce’de 30 yaşındaki Resul Çakmak, bir süredir ayrı yaşadığı eşi 2 çocuğunun annesi 25 yaşındaki Elif Çakmak’ı, barışmak için buluştuğu otel odasında 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Resul Çakmak, eşini başkasını sevdiğini söylediği için öldürdüğünü iddia etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2013 20:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2013 20:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Barışmak için buluştuğu eşini öldürdü

Bir süredir ayrı yaşayan Elif- Resul Çakmak, buluşarak dün sabah saatlerinde Düzce Kızılay Meydanı’nda bulunan bir otele gitti. Bir süre sonra otelden ayrılan Resul Çakmak, oturduğu Düverdüzü Köyü’ne gitti. Akşam saatlerinde de jandarmaya başvurarak, otelde tartıştığı eşini öldürdüğünü seyledi. Jandarma, polisi arayarak olay hakkında bilgi verdi. Otele giden polis ve 112 Acil Servis ekipleri, 202 nolu odaya girdiklerinde Elif Çakmak’ın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. 15 yerinden bıçaklandığı anlaşılan Elif Çakmak’ın cesedi, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

’BAŞKASINI SEVİYORUM’ DEYİNCE ÖLDÜRMÜŞ

Resul Çakmak bugün emniyette ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Resul Çakmak eşiyle 3- 4 aydır ayrı yaşadıklarını belirterek, eşiyle barışmak için otelde buluştuklarını, ancak eşinin başka birini sevdiğini söylemesi üzerine sinirlerine hakim olamayarak cinayeti işlediğini iddia etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.