Hava Durumu

Başakşehir'de Mert Günok sevinci!

Başakşehir, Manchester United mücadelesiyle Avrupa kupalarında 34. karşılaşmasına çıkacak. Öte yandan Başakşehir'de Okan Buruk, kaleci Mert Günok'un yapılan son 4 koronavirüs testinin negatif olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2020 09:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2020 09:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başakşehir'de Mert Günok sevinci!

Başakşehir, Manchester United mücadelesiyle Avrupa kupalarında 34. karşılaşmasına çıkacak. Turuncu-lacivertliler, bugüne dek yaptığı 33 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet yaşadı. 34 gol atan Başakşehir, kalesinde 50 gole engel olamadı. İstanbul ekibi Okan Buruk yönetiminde Avrupa'da 16. karşılaşmasına da çıkacak. Turuncu-lacivertli ekip, Buruk yönetiminde çıktığı 15 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı.

Mert Günok sevinci

Okan Buruk, kaleci Mert Günok'un yapılan son 4 koronavirüs testinin negatif olduğunu belirtti. UEFA tarafından izin alındığını aktaran Başakşehir'in teknik patronu, "Mert Günok, 10 gündür milli takımda kamptaydı. Burada testi pozitif çıktı. Sonraki 4 testi ise negatif çıktı. En dikkatli oyuncularımızdan birisidir, çift maske kullanır. Biz de şaşırdık hatta. Milli takım kampında da bir sorun yaşanmadı. 4 testinin de negatif çıkmasının ardından UEFA da 'oynatabilirsiniz' deyince, biz de kafileye aldık. UEFA'nın anlaşmalı olduğu yerde yaptığımız test negatif çıktı, Mert oynayabilecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.