Hava Durumu

Başakşehir'e, Sivas darbesi

Süper Lig'in 14. haftasında lider Başakşehir sahasında Sivaspor'a 1-0 yenildi. Evinde 15 maç sonra yenilen Başakşehir, takipçileri Beşiktaş ile Galatasaray'ın karşılaşacağı haftada zirvede de büyük yara aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2018 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2018 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başakşehir'e, Sivas darbesi

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında lider Başakşehir evinde Sivasspor'u ağırladı. Maça konuk Sivas iyi başladı. 7. dakikada sol kanattan gelen ortada Muhammet topu göğsüyle Robinho'ya indirdi ancak Brezilyalı yıldızın şutu az farkla yandan auta çıktı.

Dakikalar 32'yi gösterdiğinde Visca'nın şutu yan ağlarda kalırken, 3 dakika sonra Sivasspor golü buldu. Torje'nin savunma arkasına attığı pası alan Muhammet Demir düzgün bir vuruşla takımını devreye 1-0 önde götürdü.

İkinci yarıda Başakşehir gol ararken savunmasında da açık verdi. 58'de Emre Kılınç'ın şutu az farkla dışarı çıktı. Gol arayan Başakşehir, 79'da beraberliğe yaklaştı ancak Sivasspor kalecisi Tolgahan 1 dakika içinde iki kritik kurtarışla kalesini kapattı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Sivasspor maçtan 1-0'lık galibiyetle ayrılmayı başardı. Bu sonuçla ligde evinde 15 maç sonra yenilen Başakşehir 30 puanda kalırken, Sivasspor ise 18 puana yükseldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.