Hava Durumu

Başbakan Erdoğan'dan kritik zirve

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı için Üsküdar'daki Hz. Ali Camii'ne geldi. Erdoğan'ı karşılayanlar arasında yeni atanan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da vardı. Daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçen Erdoğan, VIP salonunda Vali Mutlu, Emniyet Müdürü Altınok, Başbakanlık Müsteşarı Ala ile birlikte 1 saat süren bir toplantı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2013 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2013 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Erdoğan'dan kritik zirve

Erdoğan’ı gelişinde İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu ile Aksaray Valiliğinden İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yeni atanan Selami Altınok karşıladı.

Başbakan'ı bekleyen Altınok bu sırada yeni görevi için tebrik edenlerle el sıkıştı.  Bir süre sonra gelen Erdoğan, kendisini bekleyenlerle selamlaştıktan sonra camiye girdi.     

DİK DUR EĞİLME SLOGANLARI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kıldığı Hz. Ali Camisi çıkışında, avluda bekleyen vatandaşlarca, “Dik dur eğilme, millet seninle” sloganlarıyla destek verdi. Erdoğan, tekrar konutuna geçti.

HAVALİMANINDA ÖZEL ZİRVE

Saat  14.00 gibi evden çıkan Erdoğan ve bareberindekiler Sabiha Gökçen Havaalanına geldi. Başbakan burada Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Selami Altınok, Başbakanlık Müsteşarı  Efkan Ala ile birlikte VİP salonunda bir odaya kapandı. Görüşme devam ederken Vali Mutlu salondan ayrıldı. Yaklaşık 1 saat süren zirvenin ardından Başbakan Erdoğan "ANA"  uçağı ile Ankara’ya hareket etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.