Hava Durumu

Başbakan Erdoğan geleneği bozdu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı öncesi geleneği bozarak arife günü yaptığı mezar ziyaretlerini bugün gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2013 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2013 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Erdoğan geleneği bozdu

Başbakan Erdoğan, öğle saatlerinde Üsküdar Kısıklı’daki konutundan çıkarak Karacaahmet Mezarlığı’na geldi. Önceki yıllarda mezarlık ziyaretlerini arife günü gerçekleştiren Erdoğan, bu kez geleneği bozdu. Erdoğan, annesi Tenzile Erdoğan ve babası Ahmet Erdoğan'ın mezarlarını ziyaret ederek, dua okudu. Yaklaşık 15 dakika mezarlıkta kalan Erdoğan, daha sonra yine aynı mezarlıkta bulunan kayınvalidesi ve kayınpederinin mezarlarını ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Başbakanlık korumaları ve polis mezarlık çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.Ziyaret sırasında mezarlık önünde toplanan vatandaşlar Başbakan Erdoğan’ı bekledi. Bu sırada korumalar çocuklara oyuncak dağıttı. Mezarlıktan çıkan Erdoğan, kendisini bekleyen vatandaşlara el sallayarak bayramlarını kutladı. Başbakan Erdoğan basın mensuplarına da el sallayarak, “Hayırlı bayramlar” dedi. Aracına binen Erdoğan bir süre korumasıyla konuştu. Koruma daha sonra bekleyen çocuklara bayram harçlığı dağıttı. Erdoğan, mezarlık ziyaretinin ardından Dolmabahçe’deki çalışma ofisine geçti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.