Hava Durumu

Başbakan Erdoğan Melih Gökçek'ten çok rahatsız

Yerel seçimlerin nabzını tutan Metropol Araştırma Merkezi Başkanı Özer Sencar, "Erdoğan'ın en çok rahatsızlık duyduğu illerden biri Ankara'dır." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2014 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2014 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan Erdoğan Melih Gökçek'ten çok rahatsız

 2014 yerel seçimleri öncesi Ak Parti ile CHP arasında kıyasıya rekabetin yaşanacağı iller arasında gösterilen Ankara'da Mansur Yavaş ve Melih Gökçek arasındaki kıyasıya rekabet devam ediyor.

Metropol Araştırma Merkezi Başkanı Özer Sencar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'le ilgili sert ifadeler kullandı. "Melih Gökçek, Tayyip Bey'in mecburen koyduğu bir adaydır" diyen Sencar "Gökçek Ak Parti'nin mevcut adaylar içerisinde gösterebileceği en yanlış adaydır. Ama Tayyip Bey, bizim bilmediğimiz nedenlerden dolay onu aday göstermiştir. 2009 seçimlerinde de Gökçek'in nasıl aday gösterildiğini ben çok iyi biliyorum. Tayyip Bey'in şuanda en çok rahatsızlık duyduğu illerden birtanesidir Ankara. Acaba yanlış yaptık mı diye düşünüyordur. Tayyip Bey, ciddi bir riski göze aldı" dedi.

"GÖKÇEK'İN OYU YÜZDE 45 BANDINDA"

Melih Gökçek'in oy oranına ilişkin yaptıkları araştırmanın sonucunu da açıklayan Sencar şu ifadeleri kullandı: "Melih Gökçek'in oyu kesinlikle yüzde 50 falan değil. Yüzde 43 bandındadır. 2.5 puanlık bir AK Partili seçmen Mansur Yavaş2ın arkasına geçerse seçim başa baş olur."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.