Hava Durumu

Başbakan'ın o hali beni üzdü

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Soçi'de düzenlenen Kış Olimpiyatları'na Türkiye'den 6 sporcunun gitmesi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da protokolde 14. sırada bulunmasının kendisini üzdüğünü söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2014 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2014 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başbakan'ın o hali beni üzdü

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında spor medyası ile bir araya geldi.

Belediye başkanı seçildiği takdirde İstanbul'da yapacağı spor projelerini tanıtan Mustafa Sarıgül, 2024 veya 2028 yılında olimpiyatları İstanbul'a kesin olarak kazandıracaklarını söyledi. Soçi'de düzenlenen Kış Olimpiyatları'na Türkiye'den 6 sporcunun gitmesi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da protokolde 14. sırada bulunmasının kendisini üzdüğünü dile getiren Sarıgül, ''Başbakanımız da oraya gidip protokolde 14. sırada bulunması, gerçekten beni, Türkiye Cumhuriyeti'nde  sorumluluk taşıyan bir arkadaşınız olarak son derece üzmüştür. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak Türkiye'yi temsil ediyor. Ağırlıklı olarak oturacağı yeri bilmeli. Bilmiyorsa o  törenlere kesinlikle katılmamalı'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.