Hava Durumu

Başkan Kamat ve Ali Akman'ın babası arasında özel görüşme

Bosman Kuralları'na göre bugünden itibaren başka kulüplerle görüşme hakkını elde eden Ali Akman'ın Bursaspor'daki geleceği için ilk somut adım atıldı. Başkan Erkan Kamat'ın geçen hafta genç golcünün babası Aydın Akman'la yüz yüze sözleşme konusunu görüştüğü ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 08:18
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2021 08:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Başkan Kamat ve Ali Akman'ın babası arasında özel görüşme

HABER | Süha GÜRSOY

Başkan Erkan Kamat Ali Akman'ın geleceği konusunda Özlüce'de çok önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

RESMİLEŞMİŞ DURUM YOK

Bursaspor'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek Ali Akman Bosman Kuralları çerçevesinde bugün itibariyle başka kulüplerle görüşme ve ön protokol yapma hakkını elde etti. Menajeri bulunmayan ve karar yetkisi ailesi ve amcası Ayhan Akman'da olan 18 yaşındaki kramponun adı yurt içi ve dışından birçok kulüple anılıyor. Başkan Erkan Kamat göreve geldiği ilk gün yönetim kurulu üyelerine, 'Ali'nin sözleşmesiyle sadece ben ilgileneceğim' söyleminde bulunurken, mukavele yenileme konusunda henüz resmileşmiş bir durum olmadı.

YENİDEN GÖRÜŞECEKLER

Ancak Başkan Erkan Kamat'ın geçtiğimiz hafta Ali Akman konusunda önemli bir girişim yaptığı öğrenildi. Kamat'ın Ali Akman'ın babası Aydın Akman'ı Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne davet ettiği ve genç oyuncunun geleceğiyle ilgili durum değerlendirmesi yaptığı ifade edildi. Edinilen bilgiye göre, görüşmede Erkan Kamat'ın Ali ile devam etmek istediklerini, bu konuda kendi düşüncelerini öğrenmek istediğini baba Aydın Akman'a söyledi. Özlüce'deki zirvede tarafların yeniden bir araya gelmek için mutabık kaldıkları ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.