Hava Durumu

Batalla iş başında

Futbolculuğu döneminde Bursaspor'u sırtlayan Pablo Martin Batalla antrenörlükte de Yeşil Beyazlı kulübe desteğini esirgemiyor. Arjantinli futbol adamı alacakları nedeniyle transfer tahtasına engel teşkil eden eski takım arkadaşlarını ikna görüşmelerine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2021 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2021 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Batalla iş başında

HABER: SÜHA GÜRSOY

Bursaspor'da transfer tahtasının açılması için yoğun çaba sarf edilirken, 44 dosya ile başlayan serüvenin en kısa zamanda tamamlanması için uğraş veriliyor.

ALACAKLI HUKUK BÜROLARI

Yönetim kurulu ve hukukçular alacaklı oyuncuların kendileri ve menajerleriyle yaptıkları görüşmelerde orta yolu bularak muvafakatname almanın formüllerini arıyor. Bazı oyuncuların alacaklarını bir bedel karşılığında hukuk bürolarına devrettiği, Yeşil Beyazlı kulübün karşısında bambaşka alacaklıların çıktığı ifade edildi.

ALACAKLILARIN KAPTANIYDI

Tahtanın açılması için yönetim kurulu kadar çaba sarf eden bir başka kişi de teknik direktör Mustafa Er'in yardımcılığına getirilen Pablo Martin Batalla. Bursaspor'dan yüklü miktarda alacaklı futbolcuların büyük bir bölümünün Batalla'nın kaptanlığını yaptığı dönemde forma giyen isimler olması üzerine efsane isim önemli bir görev üstlendi. Kendisinin de yaklaşık 1 milyon Euro alacağı bulunan Pablo ikili görüşmelerle tahtaya engel futbolcuları ikna ederek transferin önünü açmaya çalışıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.