Hava Durumu

''Bayrağı yukarı taşıyacağız''

ING Basketbol Süper Ligi 7. haftasında Galatasaray Basketbol'u 79-91'lik skorla mağlup eden TOFAŞ'ta Başantrenör Hakan Demir, "Orhun Ene'ye hazır bir takım bıraktığı için teşekkür ediyorum. Bu bayrağı en yukarıya taşımak için buradayım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2020 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2020 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
''Bayrağı yukarı taşıyacağız''

Ligde 3 haftalık bir aranın sonrası deplasmanda Galatasaray'ı 79-91'lik skorla yenen Tofaş'ta Başantrenör Hakan Demir açıklamalar yaptı. İyi bir maç oynadıklarını belirten Demir, "Kendi düzenimizde, kendi prensiplerimizde, kendi savunma sistemimizle oyuncuların da bunu kabul etmesiyle iyi bir maç oynadık" diyen TOFAŞ Basketbol Takımı Koçu Demir, "Maçın başından sonuna kadar savunma yapmamız bizim için çok önemliydi" dedi.

ENE'YE TEŞEKKÜR

Maçın başından sonuna kadar savunmada disiplinli oynadıklarını ifade eden Koç Hakan Demir, "Orhun Ene'nin bırakmasıyla Tofaş'ın başına geldik. Kendisi zaten organize bir takım bıraktığı için kendi düzenimizde, kendi pren-siplerimizde, kendi savunma sistemimizle oyuncuların da bunu kabul etmesiyle iyi bir maç oynadık. Biz TOFAŞ'ız. İlk gün söylediğim gibi bu bayrağı en yukarıya taşımak için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

AVRUPA GÜNÜ

FIBA Basketball Champions League'de sezona deplasmanda aldığı Keravnos galibiyetiyle başlayan TOFAŞ, B Grubu 1. hafta erteleme maçında Çekya temsilcisi ERA Nymburk ile karşı karşıya geliyor. Bugün Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu'nda saat 20.00'de başlayacak müsabaka Tivibu Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.