Hava Durumu

Bayram günü

Bugün işçi sınıfının uluslararası birlik, dayanışma ve mücadele günü olan 1 Mayıs kutlamalarına Bursa'da 20 bin kişinin katılması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2012 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2012 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bayram günü
Bugün 1 Mayıs'ı Taksim'de değil Bursa'da kutlayacak olan işçi ve memur konfederasyonları, Altıparmak Stadyum Meydanı'ndan Kent Meydanı'na kadar yürüyerek, Darmstadt Caddesi'ni karnaval alanına çevirecek.

İşçi konfederasyonu Türk-İş ile memur konfederasyonu Kamu-Sen, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı Taksim'de değil Bursa'da kutlama kararı aldıktan sonra dev yürüyüş için kentteki tüm hazırlıklar tamamlandı.

 Bugün işçi sınıfının uluslararası birlik, dayanışma ve mücadele günü olan 1 Mayıs kutlamalarına Bursa'da 20 bin kişinin katılması bekleniyor.

Altıparmak Stadyum Meydanı'nda başlayacak olan büyük yürüyüşü için kadın erkek, genç yaşlı herkes tek ses tek yürek 1 Mayıs'ı kutlayacak. Kent Meydanı'na kadar yürüyecek olan sendikalar, sivil toplum örgütleri,  siyasi parti üyeleri, kısacası tüm çalışanlar, ellerinde pankart ve atılan sloganlarla Darmstadt Caddesi'ni karnaval alanına çevirecek. Saat 10.00'da başlayacak yürüyüşe Bursalıların yoğun ilgisi bekleniyor.

Bu yollara dikkat!


Kent Meydanında düzenlenecek 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları sebebiyle, 1 Mayıs'ta saat 08.00 - 19.00 saatleri arasında Stadyum Kavşağı'ndan Stadyum Caddesi iniş, İpekiş Kavşağı ve Darmstad Caddelerinin geliş ve gidiş istikametleri, Gençosman Kavşağından - Kent Meydanı - Uluyol Kavşağı - Hakimiyet Kavşağının geliş ve gidiş istikameti, Fevzi Çakmak Caddesi çıkış istikameti düzenlenecek yürüyüş ve miting sürecisince araç trafiğine kapalı olacak.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR


Kapalı olan sürücülerin kullanabilecekleri yol güzergahları ise şöyle: Gençosman Kavşağından ve Uluyol Kavşağı ile Fomara Meydanı istikametine geçmek isteyen araç sürücüleri, Ankara Yolu - Gökdere Bulvarı - Gökdere Kavşağı - Haşim İşcan Caddesini kullanarak Fomara Meydanı istikametini, Gençosman Kavşağından Darmstadt Caddesine geçmek isteyen araç sürücüleri, Gençosman Kavşağı - İzmir Yolu - Merinos Kavşağı - Stad Caddesi - İpekiş Kavşağı - Darmstadt Caddesi istikametini, Altıparmak Caddesi ve Stad Kavşağından İzmir - Ankara yoluna çıkmak isteyen araç sürücüleri, Çekirge Caddesi Çelik Palas Lambalar - Cumulcul Kavşağı - Sıcak Sular istikametini kullanabilecek.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.