Hava Durumu

BBP ve MHP Bursa'dan birlik, beraberlik çağrısı

Büyük Birlik Partisi (BBP) il Başkanı, İş İnsanı Salih Uçak, beraberinde Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Cihangir Kalkancı'yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2020 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2020 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
BBP ve MHP Bursa'dan birlik, beraberlik çağrısı

BBP İl Başkanı Salih Uçak, MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı'yı ziyaret etti. Ziyaret, BBP Sosyal İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mesut Altay ve İl Sekreteri Haldun Filizli'nin de katılımları gerçekleşti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette konuşan Salih Uçak, aynı kilimin desenleri olan iki partinin Bursa teşkilatları olarak Bursa'nın, ülkenin geleceği adına doğru işlere imza atmak için her zaman iş ve fikir birliğine hazır olduklarını söyledi.

SALİH UÇAK: BURSAMIZ İÇİN İŞŞBİRLİĞİNE HER ZAMAN AÇIĞIZ

Salih Uçak, Türkiye'nin her yönüyle güzide illerinden birinde siyaset yaptıklarının altını çizerek, "Bu güzel şehre katkı koyacak her çalışmanın destekçisi olacağız. Bu anlamda Bursamızın dinamiklerini oluşturan yerel yöneticilerimizi, siyasi partilerimizi, sivil toplum örgütlerimizi ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunuyoruz. Biz istişare kültüründen doğan, bu kültüre önem veren bir hareketin dava erleriyiz. Bursamız için de istişareye, fikir ve iş birliğine her zaman açık olacağız" dedi.

KALKANCI: BU ZOR GÜNLERİ MİLLETİMİZİNFERASTİ İLE AŞACAĞIZ

MHP İl Başkanı Cihangir Kalkancı ise sözlerine BBP İl Yönetiminin görevlerinin hayırlı olmasını dileyerek başladı. Kalkancı, milliyetçi ve muhafazakar yapıya sahip iki partinin de önceliklerini devletin ve milletin bekası üzerine kurduklarının altını çizdi. Cihangir Kalkancı, Türkiye'nin zor günler geçirdiği bu dönemde birlikteliğin önemine vurgu yaparak, "Zaman, siyasi çekişme zamanı değil, hangi partiden, hangi görüşten olursa olsun ülkemizin ve milletimizin geleceğini öncelik olarak gören herkesin birleşme zamanıdır. İnancım odur ki; bu güzel ülke bu zor günleri halkının feraseti ve birlikteliği ile aşacaktır. Bu yolda elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız" açıklamalarında bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.