Hava Durumu

Belözoğlu, Fenerbahçe'den para almadan çalışıyor!

Türk sporuna damga vuran ve "zıt kardeşler" olarak adlandırılan Galatasaray ile Fenerbahçe'nin 111 yılı geçen rekabeti birçok ilginç olaya tanık oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2020 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2020 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Belözoğlu, Fenerbahçe'den para almadan çalışıyor!

Fenerbahçe'nin yaşayan efsanesi Emre Belözoğlu geçen sezon sonunda aktif futbolculuk kariyerine nokta koymuş ve ayağının tozuyla Fenerbahçe'deki sportif direktörlük tarzı görevine hemen başlamıştı. Bu sezonki takımın kurulmasında ve yeni transferlerin kadroya katılması için yoğun mesai harcayan tecrübeli isim için henüz kulüpten resmi bir açıklama gelmedi. Yani Emre'nin resmi görevi henüz ilan edilmedi.

SORUN ETMİYOR
Bu nedenle kulüpten bir kuruş maaş almadan çalışan Emre Belözoğlu için bazı yöneticiler 'Artık pozisyonu belli olsun' derken, tecrübeli futbol adamı ise bu durumu çok fazla sorun etmiyor. Başkan Ali Koç ile arası çok iyi olan Belözoğlu, kendisine verilen görevleri başarıyla yerine getirmeye çalışıyor.

VEDAT MURIQI VİDEOSUNDA VARDI
Emre'nin henüz resmi görevi açıklanmasa da yıldız oyuncu kadro yapılanması konusunda yoğun mesai harcıyor. Hatırlanacağı üzere deneyimli futbol adamı, Vedat Muriqi'in ayrılık videosunda da kamera karşısına geçmiş, duygularını dile getirmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.