Hava Durumu

Beşiktaş eksiklere aldırmadı

Sakatlıklardan ve yeni tip koronavirüs (Covid-19) vakalarından dolayı Medipol Başakşehir maçına 7 eksikle çıkan Beşiktaş, geçen sezonun şampiyonunu 3-2 yenerek çok önemli 3 puanın sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2020 14:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2020 14:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş eksiklere aldırmadı

Welinton, Vida, Rosier ve N'Sakala'nın olmadığı defans hattında Dorukhan ve Rıdvan ile son 15 günde sadece 2 idman yapan ve hastalıktan yeni kurtulan Necip'e şans veren Sergen Yalçın, karşılaşmanın ilk yarısında uyguladığı baskıcı ve alan bırakmayan taktiğiyle skor avantajını yakaladı. Başakşehir'i sahasına hapseden ve çıkmasına izin vermeyen siyah beyazlılar, ikinci devrede 3-0'dan sonra 2 gol yemesine rağmen çok önemli bir maçtan 3 puanla ayrılmasını bildi.
Başakşehir maçında siyah beyazlılar tempolu ve iyi bir futbolu takım halinde oynasa da öne çıkan isimler oldu.

ATIBA İÇİN YAZILMAYAN ÖVGÜ KALMAYACAK

Siyah beyazlıların yaşlanmayan oyuncusu olan Atiba Hutchinson için artık yazılmayan övgü haberi pek kalmadı gibi ve yeni cümlelerle yazılmaya da devam edilecek.

37 yaşında olan Kanadalı oyuncu yaşı ilerledikçe futboluyla daha da büyüyor ve takımı sırtlamaya devam ediyor. 6.5 sezon defansif orta saha bölgesinde oynayan Atiba, Sergen Yalçın'ın gelmesinden sonra 8-10 karışımı ve hücuma dönük bir futbol oynamaya başladı. Artık ceza sahasında çok sık gördüğümüz Atiba, bu kez de asistleri ve golleriyle taraftarı ve spor kamuoyunu büyülemeye devam ediyor. Bu sezon 2 golü ve 3 asisti olan Atiba atılan 13 golün 5'ine doğrudan katkı verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.