Hava Durumu

Beşiktaş Gökhan Gönül'ün yerine o ismi istiyor!

Siyah beyazlılar, sezonuna sona ermesiyle beraber Gökhan Gönül'ün sözleşmesinin yenilememiş ve yeni bir sağ bek arayışına girmişti. Hollanda basını konu ile ilgili yazdığı haberde, son olarak Feyenoord'da kiralık forma giyen Karsdorp'a siyah beyazlıların talip olduğunu ve bu operasyonda 2 dev rakiple yarıştığını aktardı.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2020 21:51
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2020 21:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş Gökhan Gönül'ün yerine o ismi istiyor!

Gökhan Gönül'ün ayrılığının ardından en az onun kadar kaliteli bir ismi kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, aradığı ismi İtalya'da buldu.

Hollanda basınında yer alan bilgilere göre son olarak Feyenoord'da kiralık forma giyen Rick Karsdorp, Beşiktaş'ın gündemine geldi.

ONU SORDULAR

Haberde yer verilen bilgilere göre siyah beyazlı yöneticiler, yıldız oyuncunun transfer durumunu Kardorp'un bonservisinin bulunduğu Roma kulübün yetkililerine sordu.

2 RAKİP VAR

Öte yandan Rick Karsdorp'a Beşiktaş ile beraber Almanya Bundesliga ekibi Schalke 04 ve İngiltere Ligi takımlarından Southampton da talip oldu.

ADVOCAAT TAKIMDA TUTMAK İSTİYORDU AMA...

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Feyenoord teknik direktörü Dick Advocaat, Karsdorp'u 1 sene daha takımında tutmak istiyordu ancak maliyeti yüksek olduğu için mümkün olmadı.

25 yaşındaki Rick Karsdorp, kariyeri boyunca toplam 177 maça çıkarken 11 gol 24 asist yapmayı başarmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.