Hava Durumu

Beşiktaş maaşlarda indirime gidiyor!.

Pandemi dönemi sonrası yaşanan gelir kayıplarıyla mali anlamda oldukça zor bir döneme giren Beşiktaş, oyuncu maaşlarında indirime gitme yolunu seçmişti. Kulüpteki isimlere indirim talebiyle giden yönetime bazı isimlerden olumlu yanıt geldi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2020 13:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2020 13:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş maaşlarda indirime gidiyor!.

Dünya çapına yaşanan pandemi her alanı derinden etkilediği gibi spor faaliyetlerini de oldukça yakından vurdu. Ülkemizde yakından takip edlien futbolda da birçok kulüp mali anlamda zora girerken, bu darboğazdan çıkabilmek adına çeşitli yollara başvurdu.

Bu kulüplerden olan Beşiktaş'ta, başlattığı 'Seni Bırakmam Beşiktaş'ım' kampanyasının yanı sıra, oyuncu maaşlarında da indirime gitme yolunu tercih etmiş ve oyunculara bu teklifi sunmuştu.

İLK YANIT O İSİMLERDEN GELDİ!

Yönetimin bu hamlesi sonrası talebe olumlu yanıt veren ilk isimler belli oldu. Lig Radyo'nun haberine göre; Olumlu cevap veren ilk isimler gençler oldu.

Bu sezon A takıma yükselen Ersin Destanoğlu, Rıdvan Yılmaz, Kartal Kayra Yılmaz, Erdoğan Kaya ve Kerem Kalafat gibi futbolcular indirim talebini kabul etti.

Buna göre Beşiktaş'ın genç futbolcularına geçen sene aldıkları maaşlarına %15 indirim yapıldı.

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.