Hava Durumu

Beşiktaş'tan Cazorla atağı

Kayserispor forması giyen Bernard Mensah konusunda yaptığı görüşmelerde yüksek bonservis talebiyle karşılaşan Beşiktaş Yönetimi, 10 numara transferinde rotayı İspanya'ya çevirdi. Kartal, La Liga temsilcisi Villarreal'le yollarını ayıracak olan Santi Cazorla için girişimlerini hızlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2020 08:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2020 08:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Beşiktaş'tan Cazorla atağı

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın talebi doğrultusunda 10 numara hattını yeni bir isimle güçlendirmek için girişimlerde bulunan Siyah-Beyazlılar, uzun süredir Kayserispor'lu Bernard Mensah'ı takip ediyordu. 25 yaşındaki Ganalı futbolcu için Kayserispor'a takasta oyuncu teklif eden Beşiktaş'ın, Sarı-Kırmızılılar'ın önceki kulübü Atletico Madrid'e 3.6 milyon euroluk bonservis ödemesini yapmaması sebebiyle planları bozulmuştu.

2 senelik anlaşma...

İspanyol ekibiyle problem yaşamamak için oyuncuyu borcuyla beraber göndermek isteyen Kayserispor'un, ek talebiyle beraber 4 milyon euroluk istekte bulunması sonrasında Beşiktaş'ta rota değişti. Kara Kartal, İspanya La Liga ekibi Villarreal'le sözleşmesi lig bitiminde sona erecek olan dünyaca ünlü hücumcu Santi Cazorla'yla görüşmeleri hızlandırdı.

35 yaşındaki futbolcuyu bonservisi elinde olarak kadrosuna katmak isteyen yönetim, maaş pazarlıklarına başladı. Siyah-Beyazlılar, oyuncuyu 1 milyon eurodan 2 senelik anlaşmaya ikna etmeye çalışıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.