Hava Durumu

Beyefendiyi İmralı'ya götürmek lazım

Başbakan Erdoğan, Bahçeli'nin ''Abdullah Öcalan İmralı'da mı acaba?'' sözlerine cevap vererek, ''O zaman Beyefendiyi İmralı'ya götürmek lazım'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2012 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2012 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 Beyefendiyi İmralı'ya götürmek lazım
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, ''Bugün, başta CHP, MHP, BDP olmak üzere, siyasi partilerin sürece dahil olması konusunda hiçbir önyargımız, ön kabulümüz, ön şartımız yok. Böyle milli bir meselede, biz, kimden gelirse gelsin katkı almaya hazırız, kapılarımızı açık tutarız'' dedi.

Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ''Abdullah Öcalan İmralı'da mı acaba?'' yönündeki sözlerine cevap vererek, ''Yaşadığını bizzat görürsen ne yapacaksın? O zaman Beyefendiyi İmralı'ya götürmek lazım. O da tabi BDP'lilere kötü örnek olacak'' diye konuştu.

CHP demokrasinin önünde engel olmuştur
Erdoğan, zaman zaman CHP'lilerin, ''Türkiye'ye demokrasiyi biz getirdik'' dediğini belirterek, ''Hayır efendim; CHP, bu ülkeye demokrasi getirmemiştir; CHP, bu ülkede, Gazi Mustafa Kemal'e rağmen demokrasinin önündeki engel olmuş, mümkün olduğunca da demokrasiye geçişi ertelemiştir'' dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.