Hava Durumu

Biliç'ten Timsah'a tam not

Lokomotif Moskova’nın başında bulunan Slaven Bilic, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a özel açıklamalarda bulundu. Bilic, Bursaspor’un kaliteli bir ekip olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2012 09:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2012 09:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Biliç'ten Timsah'a tam not

Bursaspor, Avusturya kampında, ikinci hazırlık maçında yine bir Rus takımı Lokomotif Moskova ile karşılaştı. Kadrosunda 26 futbolcu bulunun ve bunların 11’i yabancı olan Rus ekibinin piyasa değeri 101 milyon Euro. Bu sezon iki yeni transfer yapan Lokomotif, Hırvat Vedran Corluca, ve Rus Aleksandr Samedev’i kadrosuna kattı. Lokomotiv Moskova’yı Hırvat Milli takımıyla başarılı bir grafik çizen Türk futbolunun yakından tanıdığı bir isim Slaven Bilic çalıştırıyor.
 

KALİTELİ BİR EKİP
Hırvat teknik adam, Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy’a Yeşil Beyazlı takımı kadro kalitesi bakımından güçlü bulduğunu ve iyi futbolculardan kurulu bir ekip olduğunu söyledi. Bilic ayrıca Türk futbolunun iyi seviyede olduğunu belirtirken, sezon başında kendisine teklif geldiğini doğruladı. Slaven Bilic ayrıca milli takım ile kulüp takımı çalıştırma arasında büyük farklar olduğunu sözlerine ekledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.