Hava Durumu

"Bir gün takımın başına geçeceğim"

Manisa Futbol Kulübü'yle yollarını ayıran deneyimli teknik adam, AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programında, bir gün Bursaspor'un başına yeniden geçeceğine inandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 08:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2020 08:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Bir gün takımın başına geçeceğim"

İsmail Ertekin As TV ekranlarında en büyük hayalini açıkladı

BİRÇOK ŞAMPİYONLUĞU BULUNUYOR

Bursaspor'un sembol isimlerinden, İsmail Ertekin AS TV'de yayınlanan Satırbaşı programına konuk oldu. Melisa Öztürer'in sorularını yanıtlayan deneyimli teknik adam öncelikle Manisa Futbol Kulübü ile yol ayrılmasının ardından gündemi değerlendirdi. Kariyerinde Balıkesirspor, Bandırmaspor ve Turgutluspor'da yaşadığı şampiyonluklar bulunan Ertekin en büyük amacının kendi takımına faydalı işlere imza atmak olduğunu söyledi. İsmail Ertekin, ''Günün birinde Bursaspor'un başına geçeceğim'' ifadesini kullandı.

DEMEK Kİ KENDİMİZİ SEVDİREMEDİK

Deneyimli çalıştırıcı, "13-14 yaşımdan beri Bursaspor'un içerisindeyim. Senenin başında gel takımı toparlayalım diye çağıran olmadı. Bursaspor'dan gelecek teklife her zaman hazırım. Ancak, Bursaspor'da bu tür bir görev bize layık görülmüyor. Kaşının altında gözün var diyorlar. Kulübü yöneten arkadaşlara kendimizi sevdiremedik demek ki. İnşallah doğru zamanda doğru yerde bir gün bu görev bana nasip olur. Birikmiş tecrübemi ortaya koymak için gerekli tüm çabamı sarf ederim'' diye konuştu.

ÜZÜLMEZ: BÜYÜK ŞANS

"Kulübün başında ben olsam ben de bu oyuncuları alırdım. İbrahim Üzülmez'in hakkını yememek lazım. Geldi inanılmaz bir sinerji yarattı. Maçları kazandı. İbrahim hoca Bursaspor adına büyük bir şans.''

HEMEN SİLİNİP ATILMAMALI

"Futbolda sabra, zamana ve doğru yatırıma ihtiyaç var. Hiçbir şey 3 günde olmuyor. Biz bunların hiçbirini yapmıyoruz, ondan sonra bu neden olmadı diye kendi kendimize tartışıyoruz. İstikrar her zaman başarıyı getirir. Futbolcular ve teknik adamlar bir kalemde silinip atılmamalı.
Bunu hiçbir zaman unutmamalıyız.''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.