Hava Durumu

Bir isimle anlaşacağız

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Yeşil Beyazlı takımın başına en kısa sürede iyi bir teknik adam getireceklerini söyledi. Başkan Körüstan, transfer konusunda ise olursa yerli bir isimle anlaşabileceklerini dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2013 16:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2013 16:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bir isimle anlaşacağız

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Özlüce Tesisleri'nde açıklama yaptı. Teknik Direktör Hikmet Karaman ile yolların ayrılmasının ardından gündem ile ilgili konuşan Körüstan, “UEFA Avrupa Ligi'nde aldığımız netice tüm Bursa'yı olduğu gibi bizi de çok üzdü. Böyle olmasını istemezdik ama sporda olabiliyor. En kısa sürede toparlanacağız. Hikmet hocamızla iyi niyet çerçevesinde beraber çalışacağımızı belirtmiştik. Yine iyi niyet çerçevesinde yollarımız ayrıldı. En kısa sürede yeni teknik direktörümüzle anlaşma yapacağız” dedi.

TEMAS HALİNDEYİZ

“İcra kurulu olarak toplantı yaptık” diye sözlerine devam eden başkan Körüstan şunları söyledi: “Bursasporumuza yakışır iyi bir teknik direktörle anlaşacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. Birkaç alternatif var. Onlarla temas halindeyiz. Hayırlısıyla iyi bir netice alırız." Transfer konusuna da değinen Erkan Körüstan, "Transfer olabilir. Yabancı kontenjanından dolayı yabancı transferi yapamıyoruz. Yerlide de alternatif çok yok. Yeni gelecek hocamızın raporu doğrultusunda yerli transferi olabilir. Biz Bursaspor'un başarısı için elimizden gelen her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

BÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU OLAMAZ

Vojvodina ile oynanan maçlara neden gelmediği yönündeki soruya Körüstan, "Daha önce programlanmış bir seyahatim vardı. Bu yüzden maçlara gelemedim. Yoksa maçlara gelmemek gibi bir şey söz konusu değil. Yönetimin de erken ayrılması gibi bir şey söz konusu olamaz. Birkaç arkadaş maçı alt tribünden seyretmiş" dedi.

KARAMAN EŞYALARINI TOPLADI

Bursaspor'la yollarını ayıran teknik direktör Hikmet Karaman, dün Özlüce Tesisleri'ne gelerek eşyalarını topladı. Teknik heyeti ile birlikte ayrılmanın hazırlıklarını yapan Karaman, yapacağı basın açıklamasının ardından Bursa'dan ayrılacak.

ASLANTAŞ VE ÇAY’A MÜJDE

Başkan Körüstan, Teknik Direktör Hikmet Karaman'ın takımdan gönderdiği Hakan Aslantaş'ın da yarın (bugün) antrenmana çıkacağını belirterek, "Hakan takımla birlikte çalışacak. Takım Faruk Korkmaz nezaretinde çalışacak. Tercüman Volkan Çay da görevine başlayacak" diye konuştu.

Barış YALIM

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.